Voorwaarden

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geeft u te kennen dat u met de verzend-, retour-, leverings-, garantie-, site-, en betalingsvoorwaarden van LEDS-Go-Green.be akkoord gaat. LEDS-Go-Green.be behoudt zich het recht de verzend-, retour-, leverings-, garantie-, site-, en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.
Verzendvoorwaarden
Alle prijzen die op de website vermeld staan, zijn nettoprijzen exclusief verzendkosten. LEDS-Go-Green.be behoudt zich voor op typefouten. Typefouten worden binnen 24 uur aan u doorgegeven en u heeft dan ook de mogelijkheid uw producten te annuleren. De getoonde afbeeldingen zijn niet bindend. Afwijkingen zijn mogelijk.
Retourvoorwaarden
Op alle artikelen geldt een garantie van 2 jaar en u kunt deze producten binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. De retourprocedure kunt u onderaan vinden op deze pagina (zie 'Garantievoorwaarden'). De verpakking dient in originele staat te zijn en de onderdelen dienen op dezelfde plaats in de verpakking zijn teruggeplaatst. De verzendkosten voor het retourneren zijn steeds ten laste van de klant. Voor het terugsturen van vervangen goederen naar de klant, zijn de verzendkosten ten laste van LEDS-Go-Green.be. De omruiling/terugbetaling zal plaatsvinden binnen 14 dagen.
Betalingsvoorwaarden

Betalen met Sisow
U betaald vertrouwd, veilig en gemakkelijk met Sisow. Sisow biedt u de mogelijkheid om vertrouwd te betalen met uw Banconctact kaart. Sisow werkt als tussenpersoon tussen de bank en de webwinkel van LEDS-Go-Green.be. U kunt direct en kosteloos gebruiken maken van Sisow, zonder dat u zich ergens hoeft aan te melden. U krijgt de bevestiging dat u betaald heeft direct via e-mail.

Direct betalen met een bankoverschrijving
In het bestelproces kunt u kiezen voor een bankoverschrijving. U krijgt aan het einde van het bestelproces een bestelcode mee. Door middel van deze code toe te voegen aan het omschrijvingsveld in de bankopdracht, krijgen wij na verloop van tijd te zien dat u betaald heeft. Bij de meeste banken kan dit 2-3 werkdagen duren. Op het moment dat de overschrijving zichtbaar is op onze rekening ontvangt u de e-mail met onze bevestiging.
Leveringsvoorwaarden
Bij al onze artikelen staat een aanduiding van de levertermijn vermeldt. Indien de door u bestelde artikelen voorradig zijn, wordt uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Zodra u besteld en betaald heeft krijgt u in 2 tot 5 werkdagen een e-mail met de bevestiging. Zodra het product vanuit LEDS-Go-Green.be wordt verzonden ontvangt u via de e-mail een 'Track & Trace' code. Met deze code kunt u uw bestelling traceren en zo kunt u precies zien wanneer uw bestelling binnenkomt.
Zendingen kunnen door ons enkel op weekdagen (van maandag tot vrijdag) aan de vervoerders worden aangeboden.
Indien een product uitverkocht is en niet meer na te leveren is, vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 14 werkdagen uw geld retour. Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is LEDS-Go-Green.be niet verantwoordelijk en dient u voor het opnieuw verzenden van de bestelling € 9,- aan verzendkosten te betalen.
De zendingen worden bezorgd door Bpost (of een andere koerierdienst). Indien u niet thuis bent als de koerier bij u aanbelt, wordt het pakket op een ander tijdstip/andere dag nogmaals aangeboden. Als u bij de 2e afleverpoging opnieuw niet thuis bent kunt u het pakket bij uw postkantoor afhalen tot 3 weken na de 1e afleverpoging. U kunt altijd uw bestelling traceren met 'Track & Trace'.
Garantievoorwaarden
U heeft op alle artikelen 2 jaar garantie. De garantieprocedure gaat als volgt:
1. Vul het retourformulier in.
2. U verzend het pakket, met het defecte artikel, aan LEDS-Go-Green.be, Netestraat 27 te 2235 Westmeerbeek. Deze kosten zijn ten uwen laste.
3. Een product wat door eigen toedoen beschadigd is, vervangen wij niet. Dit kan bijvoorbeeld schade zijn door foutieve voltages, valpartijen, ... U wordt hiervan wel verwittigd.
4. We sturen u het artikel gratis op.
Op garantie kan geen aanspraak worden gedaan als er sprake is van nalatig onderhoud, waaruit slijtage en defecten zijn voortgekomen en als er permanente veranderingen aan het product zijn gebracht.
Dank U voor het vertrouwen!