Betalingen


Betalingen door overschrijving vooraf

Overschrijving vooraf: Na je bestellingsbevestiging ontvang je een e-mail met alle bestellingsgevens op. Met behulp hiervan kan je het bedrag overmaken via een (online) bankoverschrijving. Na controle van je betaling (kan 2 tot 3 dagen duren) worden de goederen opgestuurd of liggen ze klaar voor afhaling.


Veilig online betalen met Sisow

Voor Belgie: online betalen met je Bancontact/Mister Cash kaart. Hiervoor betaalt de klant geen extra kosten.

Voor Nederland: online betalen met iDeal. Klanten van ABN AMRO, ASN, Friesland Bank, ING (Postbank), Rabobank, SNS (Regio)bank, Triodos en Van Lanschot kunnen direct veilig betalen via hun eigen bankrekening. Dit is de makkelijkste en snelste manier om de betaling via internet te doen. Voor iDeal betaalt de klant geen extra kosten.


Sofort Banking (voorheen Direct eBanking): Voor klanten in  o.a. België bieden we de mogelijkheid om snel en veilig af te rekenen. Hét bankonafhankelijke betaalsysteem van een groeiend aantal Europese landen, waaronder België neemt toe aan populariteit. Betalen met deze methode is snel en voor de klant vooral veilig en vertrouwd. Voor een betaling met Sofort Banking betaalt de klant bij ons geen extra kosten.


De transacties die worden verricht op leds-go-green.be, worden beveiligd door het betaalsysteem Sisow. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Sisow is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met leds-go-green.be en/of uw bank worden geregeld.

Wilt u meer weten over Sisow, neem dan een kijkje op www.sisow.nl.Betalen met eco cheques

Hoe aanpakken:

 1. Je maakt je bestelling klaar op de webshop.

 2. Bij een totaalbedrag van bijvoorbeeld 98 € (exclusief eventuele verzendkosten) kan je betalen met 9 ecocheques van 10 € = 90 €. Het restbedrag van 8 € kan je via een overschrijving vereffenen.

 3. Bij de afhandeling van de bestelling kies je (in stap 1) voor 'Overschrijving vooraf' bij de betalingswijzen. In stap 2 in het veld 'Opmerkingen' kan je vermelden dat je met eco cheques betaald.

 4. Je verstuurt de eco cheques naar:
  LEDS-Go-Green
  Netestraat 31
  2235 Westmeerbeek

 5. Na ontvangst van je eco cheques en een eventuele restbetaling, wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden of klaargezet voor afhaling.

Wij aanvaarden (enkel) de eco cheques van Sodexo (Eco Pass) en deze van Edenred (Ticket Ecocheque).


Kortingen

Kortingsbon: hebt u een kortingsbon (een vast bedrag of kortingspercentage), dan kan u deze invullen op de eerste pagina tijdens het bestellen. Deze kortingsbonnen worden voorzien voor goede klanten of ter gelegenheid van een speciale promotie.
Korting bij grote aankopen: als het bestelbedrag meer dan 500,00 € (BTW inclusief) bedraagt, krijgt u een korting van 5%.

Alle korting zijn cumulatief!